România este o țară cu o diversitate culturală și naturală uimitoare, iar aceasta se reflectă și în comunitățile de vloggeri de travel romani de pe YouTube. Există o varietate de vloggeri romani care documentează aventurile lor în țară și în afară, oferind privitorilor lor inspirație pentru vacanțele viitoare și informații utile despre călătorii.

Travelistul va prezinta mai jos cei mai noi vloggeri romani de travel la inceput de an 2023. Acestia pot fi pentru multi o alternativa la vlogerii romani de travel deja consacrati.

Unul dintre cei mai noi vloggeri de travel romani este Take a Hike Canada, care documentează aventurile sale prin natura din Canada.

Mr. Travel & IoanaOnTheWay sunt un cuplu care documentează călătoriile lor împreună, iar Ion si Mihaela Stan sunt un cuplu care documentează aventurile lor în țară și în străinătate.

Roxana Stoleru, Povestea Calatorului, Travel in 2, Un calator, Plecati departe, Bilet de vacanta, Hop si noi, Bucatica in actiune, Remus, Fleseru, eHaiHui, 2 Hoinari, Fabrica de amintiri, Vacante pe fuga, Vlad Erhan Travel, Ana around the world, Angela si Dan, Anne Nishii, Cosmin Avram, Vagabonzi cu obiective, Travel with Andreea Zisu, Mircea Alexandru Cojocearo, Angela si Dan, Daniel Cinghea, Pierduti in Lume, AnotherWay, Check-in Prin Lume, Armand Cocos, NoStiem Travel, Cristian Bularca, Vampirul Călător, Check in cu Alex Belei, Vacante La Prima Vedere, Pisicile Plimbărețe, Rusu’s Travel Stories, In lume pe bune, Aer De Vacanta, Always Summer sunt doar câțiva dintre acești vloggeri romani, noi pe YouTube care își împart experiențele lor cu privitorii lor, oferind o perspectivă unică asupra călătoriilor și așa cum aceștia se bucură de vacanțe.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unor idei pentru următoarea vacanță sau pur și simplu doriți să vă îmbogățiți experiența de călătorie prin urmărirea noilor vloggeri romani de travel, aceste conturi de pe YouTube sunt un bun punct de plecare.

Travelistul

www.travelistul.net

Ne gasiti si pe Instagram la @Travelistul_official

 

Vizite: 6825