Pentru a putea intra in aceasta perioada in Bali puteti foarte usor obtine o viza de afaceri cu intrare unică.
Obțineți viza de afaceri cu intrare unică și intrați în Indonezia! După cum știm cu toții, intrarea în Indonezia în timpul acestei pandemii globale a fost un coșmar pentru multe familii, proprietari de întreprinderi și persoane cu interes investit în vizitarea Indoneziei.

Nu a fost posibilă intrarea în Indonezia folosind vize convenționale, dar acum este posibilă utilizarea unei vize de afaceri cu intrare unică, atâta timp cât este sponsorizată de o companie.

Acest tip de visa cu intrare unică permite străinilor să rămână în Indonezia pentru o durată maximă de 6 luni.

Viza inițială oferă străinului 60 de zile de intrare la sosire și poate fi prelungită de 4 ori, fiecare extensie suplimentară asigurând încă 30 de zile.

Vă rugăm să rețineți că această viză este o viză de intrare unică, nu o viză de intrare multiplă, deci dacă părăsiți țara viza nu va mai fi valabilă.

Cerințe pentru aplicarea vizei de afaceri cu intrare unică (B211A):
Pașaport cu o valabilitate minimă de 12 luni de la data intrării
Scanare pagină detalii pașaport și copertă pașaport
Adresa în Indonezia
Detalii personale de contact (număr de telefon, număr WhatsApp, e-mail)
Rezultatul testului rapid Covid non reactiv sau medicii notează că nu se recomandă simptome Covid și că sunt capabili să zboare (necesar pentru etapa de aplicare)
PCR negativ (test de reacție în lanț cu polimerază) datat în termen de 7 zile (pentru intrarea în țară)
Dovada asigurării de sănătate sau a asigurării de călătorie / Scrisoare de declarație care vă informează că veți plăti orice cheltuieli medicale legate de Covid (Scrisoare de declarație furnizată de LetsMoveIndonesia, dacă este necesar)
Scrisoare de declarație pentru disponibilitatea de carantină (proiect furnizat de LetsMoveIndonesia)

Cum funcționează E-Visa
Pentru a atenua riscul de contaminare cu viruși, guvernul Indoneziei este în încercare cu un nou proces E-Visa, ceea ce înseamnă că nu mai trebuie să vizitați o ambasadă a Indoneziei în străinătate
După ce LetsMoveIndonesia v-a procesat viza, vi se va trimite o copie prin e-mail
Odată primit, puteți intra în Indonezia.

Extensii de viză cu intrare simplă
Pe lângă oferirea vizei, oferim și un pachet de promovare pentru extensiile noastre de viză de intrare unică în Jakarta și Bali. Luând pachetul nostru, solicitantul nu va primi doar viza, dar va putea rămâne în Indonezia timp de 6 luni!

Pentru a aplica, trebuie doar să contactați firma LetsMoveIndonesia.com, telefonic in Indonezia: 021 300 297 27 / Bali: +62 811 8043 941 sau prin e-mail la: info@letsmoveindonesia.com

Costul pentru a obtine o astfel de viza pleaca de la $250 plus $50 costul vizei si dureaza cca. o saptamana.

De mentionat ca aceasta este firma cu comisionul cel mai mic, alte firme de profil avand comisioane de 600 – 900 USD.

Este o firma de incredere, verificata de mine personal. Succes!

P.S.: Nu am nici o colaborare de nici un fel cu aceasta firma, ci doar am vrut prin acest articol sa-i informez pe cei interesati de aceasta posibilitate de a putea intra legal in acest moment in Bali.

Vizite: 7841