Cele mai periculoase țări pentru vizitat din lume pentru 2021, dupa cum arata harta de mai sus, sunt Libia, Siria și Afganistan iar Elveția și Norvegia sunt considerate ca fiind printre cele mai sigure.
Libia, Siria, Afganistan, Irak și Republica Centrafricană sunt cele mai periculoase cinci locuri de pe pământ pentru vizitat în 2021.

Conform unei hărți interactive anuale, care arată unde călătorii sunt mai susceptibili de a se confrunta cu riscuri de securitate bazate pe amenințarea violenței politice, tulburări sociale, violență și infracțiuni mărunte și, anul acesta, „impactul pandemiei”.

Printre cele mai sigure locuri se numără Groenlanda, Elveția, Slovenia, Norvegia, Finlanda și Danemarca, precum și națiuni insulare precum Capul Verde, Anguilla și Turks și Caicos, arată harta.

Harta de mai sus arată care sunt tarile care prezintă cele mai mari și mai mici riscuri de securitate, cele care prezintă un risc nesemnificativ sunt marcate în verde deschis, țările cu risc scăzut sunt marcate în galben, mediu în portocaliu, ridicat în roșu și extrem, precum Libia, în roșu închis.

Vizite: 4658