Indonezia își va redeschide  insula Bali pentru turistii străini din toate țările, pe 4 februarie 2022, a declarat luni Wiku Adisasmito, purtătorul de cuvânt al Grupului operativ Covid-19 din Indonezia.

După ce am aflat din redeschiderile eșuate anterior, în care lista țărilor permise era prea scurtă și perioadele de carantină prea lungi, de data aceasta Bali se va redeschide vizitatorilor din toate națiunile cu carantină de 4-6 zile, în funcție de evaluarea individuală.

Vizitatorii internaționali vor trebui să prezinte un test COVID-19 negativ, dovada vaccinării, dovada cazării de 4-5 nopți într-un hotel aprobat de carantină și o viză înainte de intrare.
Deoarece programul de viză la sosire (visa on arrival) este în prezent oprit, turiștii trebuie să solicite o viză cu un sponsor local numit VISIT VISA (B211A).

Alte cerințe actuale de intrare includ o scrisoare care confirmă intențiile de a respecta cerințele de carantină ale Indoneziei, asigurarea de sănătate care acoperă cheltuielile legate de COVID-19 și dovada de 1500 USD sau echivalent prin afișarea ultimelor 3 extrase de cont.

Vizite: 2137