Iata o lista cu unele dintre cele mai interesante destinatii de calatorie pentru anul 2023:

  1. Santorini, Grecia – aceasta insula pitoreasca din Marea Egee ofera plaje spectaculoase, apusuri de soare uimitoare si un peisaj de poveste cu case albe si acoperite cu tigla.
  2. Cairns, Australia – aceasta destinatie de coasta din nordul Australiei este un punct de pornire ideal pentru a explora Barriera de Corali a Great Barrier Reef.
  3. Bali, Indonezia – aceasta insula tropicala este renumita pentru templele sale, plajele sale frumoase, surf si yoga, dar si pentru atmosfera sa spirituala.
  4. Tromsø, Norvegia – aceasta oras de pe coasta de nord a Norvegiei este un punct de plecare popular pentru a vedea Aurora Boreala.
  5. Cape Town, Africa de Sud – aceasta metropola din Africa de Sud ofera oamenilor oportunitatea de a explora muntii Table Mountain, Peninsulaul si Peninsulaul de Vest.
  6. Kyoto, Japonia – aceasta veche capitala a Japoniei este renumita pentru templele sale istorice, gradinile sale si cultura sa traditionala.
  7. Marrakech, Maroc – aceasta cetate medievala ofera turistilor oportunitatea de a explora bazarurile colorate, gradinile si palatele sale.
  8. Queenstown, Noua Zeelanda – aceasta destinatie montana din sudul Insulei Sulite ofera turistilor oportunitatea de a face ski sau snowboard, de a face drumetii sau de a se bucura de peisaje uimitoare.

Acestea sunt doar cateva exemple de destinatii de calatorie uimitoare pentru 2023. Nu uitati sa luati in considerare fiecare destinatie in parte si sa verificati regulile si restricțiile actuale privind calatoriile inainte de a face planurile dvs. de calatorie.

Deasemeni nu uitati sa vizitati si pagina Travelistul la www.travelistul.net

Vizite: 4519