Indonezia este o destinatie turistica cautata pentru mulți oameni și este ușor de văzut de ce asa multi turisti cauta sa viziteze aceasta tara asiatica.
Peisajul in Indonezia este absolut uimitor și există multă istorie de explorat. Este un arhipelag care se mândrește cu peste 17.000 de insule și peste 300 de etnii indigene. Ar putea dura o viață întreagă pentru a vedea tot ceea ce Indonezia are de oferit, dar cu siguranță merită cel puțin o vizită. Există atât de multe lucruri de făcut si vazut, încât poate fi greu să planifici un itinerar cu timpul scurt pe care îl ai, așa că iată 10 locuri pe care trebuie sa le vizitezi in Indonezia.

Parcul Național Komodo
Când auzim Komodo, îl asociem de obicei cu șopârlele incredibil de mari, care sunt creaturi uimitoare. În mod surprinzător, aceste creaturi trăiesc în sălbăticie în Parcul Național Komodo, care este de fapt un grup de trei insule, Padar, Rinca și Komodo. Este un privilegiu absolut să vezi aceste magnifice creaturi asemănătoare unui dragon în mediul lor natural, iar zona este înconjurată de verdeață uimitoare, dealuri și plaje pentru care nisipul roz este bine cunoscut.

Templul Borobudur
Budismul joacă un rol important în viața Indoneziei, iar templul Borobudur este unul dintre cele mai mari sanctuare din zonă. Acest uimitor templu istoric a fost construit în jurul secolului al VIII-lea. Este plin de cultură și arhitectură, cu sculpturi unice în piatră. Luați-vă timp pentru a vă reflecta în tăcere în junglele și dealurile cu istorie din apropiere sau plimbați-vă prin temple și stați la rugăciune. Călugării budiști care numesc acest loc acasă sunt foarte obișnuiți cu vizitatorii și îi întâmpină cu bucurie să le împărtășească în această locație fantastică.

Lacul Toba
Lacul Toba revendică titlul de cel mai mare lac din Indonezia și oferă peisaje uimitoare cu privelisti unice care se întind în depărtare oriunde te uiți. În mod uimitor, lacul care este dublu ca marime față de tara vecina Singapore și a fost inițial un lac vulcanic, deși nu există nimic activ acum în zonă. Chiar în mijlocul lacului se află insula Samosir, care este accesibilă cu ambarcatiuni diverse și primitoare pentru turiști.

Insulele Derawan
În Kalimantanul de Est, găsim un mic arhipelag de șase insule și câteva petece de pamant mai mici, care nu se califică ca atare, dar sunt cunoscute ca insule. Grupul se numește insulele Derawan și este un loc fantastic pentru persoanele care se bucură de scufundări și snorkelling. În timp ce peisajul de pe uscat este deosebit de încântător, ceea ce se ascunde sub apă este ceea ce conferă acestei zone o reputație fantastică. În largul coastei insulei Maratua, există câteva peșteri marine uimitoare, iar înotul în lacul de pe insula Kakaban vă oferă șansa de a vedea meduze deosebite prin infatisare.

Parcul Național Tanjung Puting
Un paradis insular care există și este casa urangutanilor sălbatici. Aceste superbe creaturi trăiesc în desisul uimitor al junglei tropicale din Parcul Național Tanjung Puting. Dacă sunteți în căutarea unui safari tropical, cu unele dintre cele mai naturale peisaje magice ce pot fi vazute vreodată, atunci acesta destinatie trebuie sa fie cu siguranță pe lista de calatorii. Este un loc cu adevărat magnific.

Raja Ampat
O alta destinatie de top pentru scafandrii sportivi, Raja Ampat are in apele sale peste 1300 de tipuri de pești exotici, 530 de specii de corali și 700 de specii de moluște. Desi este pentru unii un loc îndepărtat, este cu siguranță un paradis pentru cei cărora le place să-și petreacă timpul sub apă, in special pentru fotografi.

Muntele Bromo
Muntele Bromo este un vulcan care, privind cerul de pe el descoperi cele mai impresionante si unice culori văzute vreodată în afara aurorei boreale. În general, este înconjurat de ceață, oferindu-i o senzație eterică și este unul dintre cele mai uimitoare locuri de pe pământ pentru a privi răsăritul de pe insula Java din apropiere. Este nevoie de cel putin câteva zile pentru a putea explora zona plină de flori frumos colorate si cu mai multe cascade unice, un peisaj de vis…

Satul Wae Rebo
Identificat prin casele unice în formă de con, acest sat superb se află la poalele munților. Este încă neatins, oferind orhidee sălbatice, o abundență de animale sălbatice și un refugiu îndepărtat din Highland. Cu siguranță, merită adăugat la lista dvs. de calatorie, deoarece este unic și nu ve-ti regreta nici o clipa o vizita aici.

Platoul Dieng
Izvoare termale și lacuri multicolore cu temple din cultura hindusă antică. În fiecare an are loc un festival în această locație cu muzică de jazz, spectacole și ritualuri tradiționale de care poti sa te bucuri. Este la o înălțime de 2000 de metri deasupra nivelului mării, iar temperaturile pot deveni ușor mai racoroase. Este o locație superbă ce trebuie vizitata.

Orasul Ubud
Capitala culturală a artei din Bali este locul unde veți găsi multe galerii de artă și spectacole tradiționale de stradă. Este o destinație unica a insulei Bali unde trebuie să ajungeti neaparat. Din nou, aici ve-ti beneficia de frumusetea peisajului junglei și râurilor pentru care Indonezia este atât de renumită.

Vizite: 3196